Maison Gaspard de Coligny

In Maison Gaspard de Coligny woont u in een kleine, sfeervolle en servicegerichte woonzorgvoorziening. Wonen met zorg dichtbij, altijd. Zelfstandig in een appartement, met zorggarantie, of in een verzorgingshuisappartement als u zorg nodig hebt. Ook voor een tijdelijk verblijf, om te herstellen na bijvoorbeeld een ziekte of ongeluk, bent u bij ons welkom. We willen graag dat u zich bij ons thuis voelt. In Maison Gaspard de Coligny hebben we respect voor uw persoonlijke levensstijl en houden daar rekening mee. We hebben oog voor de dingen die voor u belangrijk zijn. Uitgangspunten zijn verder zelfredzaamheid, keuzevrijheid, eigen verantwoording en zelfbepaling. Wat u zelf kunt doen, eventueel met hulp van uw familie en/of vrienden, blijft u zelf doen. En als het nodig is, springen wij bij.

Aandacht vind ik heel belangrijk en dat krijg ik hier hoor. Van de zorg en van alle andere medewerkers

Een bewoner van Maison Gaspard de Coligny

Prettig wonen

Maison Gaspard is gelegen aan de Theo Mann-Bouwmeesterlaan in de Haagse wijk Benoordenhout. Sfeervol ingericht, met een salon en een serre, en met een mooie tuin waar u heerlijk buiten kunt zitten. Het winkelcentrum het Willem Royaardsplein ligt aan de overkant en ook landgoed Clingendael is vlakbij. Met het openbaar vervoer is Maison Gaspard goed per bus te bereiken.

Uw verblijf

Maison Gaspard de Coligny telt 24 zorggarantie-appartementen. U woont er geheel zelfstandig, maar kunt een beroep doen op onze zorg. Deze appartementen hebben een oppervlakte van 78-120 m2. Ze zijn te huur in de vrije sector. Hebt u enige zorg nodig (en hebt u een verblijfsindicatie ZZP4 of 6), dan zijn de onze verzorgingshuisappartementen heel plezierig! Dit zijn ruime één- of tweekamerappartementen. Dan hebben we ten slotte de mogelijkheid korte tijd bij ons te verblijven als u bijvoorbeeld herstelt na een ongeluk of ziekte. Van dit kortdurend verblijf kunt u gebruikmaken met én zonder indicatie.

Waar u ook woont of verblijft in Maison Gaspard, u kunt altijd gebruikmaken van de voorzieningen die het huis biedt, zoals de behandelpraktijken en het sociaal-culturele aanbod.

Meer informatie?

Theo-Mann Bouwmeesterlaan 10 2597 GW Den Haag

070 374 72 00 Stuur een mail Rondleiding aanvragen